Preskocit navigáciu

Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2019


Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2019 V priestoroch veliteľstva brigády bojového zabezpečenia Trenčín sa dňa 22. októbra 2019 uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníkov za rok 2019. Na úvod privítal kandidátov a komisiu veliaci poddôstojník brigády štábny nadrotmajster Milan Pavlík, ktorý zdôraznil dôležitosť a motivačný prvok výberu najlepších vojakov.
Komisia zložená z veliacich poddôstojníkov podriadených práporov pod vedením veliaceho poddôstojníka brigády mala zložitú a zodpovednú úlohu vybrať toho najlepšieho, nakoľko úroveň všetkých nominovaných bola na vysokej úrovni. V súlade s Nariadením náčelníka generálneho štábu Ozbrojených síl SR pre výber vojaka mužstva a poddôstojníka roka komisia objektívne zhodnotila, posúdila všetky kritériá a rozhodla o víťazoch v oboch kategóriách.
Najlepším vojakom brigády v kategórii mužstvo sa stal desiatnik Jaroslav Adamkovič, príslušník Práporu CSS Prešov a najlepším poddôstojníkom roka sa stal čatár Jozef Šiška z Práporu logistiky Hlohovec. Obaja vybraní príslušníci budú brigádu reprezentovať vo výbere najlepších vojakov výcvikového roka 2019 v pozemných silách.
,,Táto súťaž je novodobou tradíciou zboru mužstva a poddôstojníkov v OS SR, a preto si vážim všetkých Vás, ktorí ste boli nominovaní a snažíte sa uspieť v konkurencii ostatných príslušníkov brigády,“ povedal na záver veliaci poddôstojník brigády štábny nadrotmajster Pavlík. Zastupujúci veliteľ brigády podplukovník Štefan Rigas zablahoželal víťazom v oboch kategóriách a vyjadril presvedčenie, že budú vzorne reprezentovať brigádu v ďalšom kole súťaže, ktoré ich onedlho čaká.

MaP 2019MaP 2019MaP 2019MaP 2019

Autor: štnrtm. Mgr. Milan Pavlík - Dátum: 22.10.2019
Čítanosť: 4518
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share