Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Úspešné stretnutie rodín aj v tomto roku


Úspešné stretnutie rodín aj v tomto roku
Druhý ročník stretnutia rodín príslušníkov prešovského Práporu logistickej podpory sa uskutočnil 7. septembra v Posádkovej strelnici a cvičisku Ruská Nová Ves .
Aj keď sa stretnutie oproti úspešnému vlaňajšiemu ročníku konalo v komornejšom duchu, predsa môžeme zhodnotiť, že to bolo úžasné stretnutie plné smiechu, šantenia, ale aj rozhovorov. Sedem rodín so svojimi ratolesťami dopredu nevedeli čo ich tento rok čaká.
Hneď na úvod, po tom, čo rodinky privítal zastupujúci veliteľ práporu major Erik Lehotský spolu s náčelníkom štábu majorom Jánom Farkašom, sa rodinky rozbehli do blízkeho lesíka, kde vojaci pre deti ukryli rôzne odmeny. Po odhalení všetkých skrýši na nich čakali pod vedením poručíčky Lucie Nagyovej a slobodníčky Nataše Dujavovej športové hry, pri ktorých si najmenší účastníci zmerali sily v hode obručou a slalome v sedemmíľových čižmách (vojenských kanadách). Šťastie mohli skúsiť aj v lotérii z paliet na vajíčka, šikovnosť pri skladaní zápaliek a sily si deti doplnili mierne pripáleným pudingom.
Na záver hier nemohli chýbať diplomy a sladké odmeny pre najmenších, ale aj spoločné opekanie dobrôt pre celé rodinky. Všetci zúčastnení svorne potvrdili, že sa nevedia dočkať budúceho ročníka.

Úspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto rokuÚspešné stretnutie rodín aj v tomto roku

Autor: por. Vlasta KOVAĽOVÁ , Foto: por. Vlasta KOVAĽOVÁ - Dátum: 10.09.2013
Čítanosť: 8515
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share