Preskocit navigáciu

Nový veliteľ pozemných síl vykonal pracovné stretnutie v brigáde bojového zabezpečenia


Nový veliteľ pozemných síl vykonal pracovné stretnutie v brigáde bojového zabezpečenia

V súvislosti s uvedením do funkcie veliteľa pozemných síl vykonal brigádny generál Ivan Pach v rámci svojho pracovného programu 4. septembra stretnutie s hlavnými funkcionármi brigády bojového zabezpečenia a veliteľmi podriadených útvarov brigády.
Počas informačného brífingu veliteľa brigády plukovníka Jána Bujňáka bol nový veliteľ pozemných síl oboznámený so základnými údajmi - organizačnou štruktúrou, poslaním a úlohami brigády bojového zabezpečenia v zostávajúcej časti výcvikového roku 2020. Na záver brífingu boli identifikované rizikové faktory a nedostatky v oblasti personálnej práce, logistiky a plánovania výcvikových aktivít, ktorým momentálne brigáda bojového zabezpečenia čelí v rámci plnenia stanovených úloh.
Brigádny generál Ivan Pach poďakoval prítomným za doterajšiu prácu a vyjadril sa k spomenutým problematickým oblastiam a rizikovým faktorom. Zároveň v súvislosti s nimi avizoval zmeny, ktoré by rád zo svojho postavenia uskutočnil s cieľom zefektívnenia činnosti podriadených útvarov a zariadení. Na záver po krátkej diskusii vyjadril presvedčenie, že všetky úlohy v nadchádzajúcom období, ktoré budú brigáde ako významnej zložke pozemných síl zadané, budú splnené na požadovanej kvalitatívnej úrovni.


PachPachPachPachPach 2Pach 2Pach 2

Autor: kpt. Ing. Jana BLAHOVÁ , Foto: rtm. Martin JANOŠŤÁK - Dátum: 04.09.2020
Čítanosť: 3650
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share