Príslušníci Armády Českej republiky nás poctili svojou návštevou


Príslušníci Armády Českej republiky nás poctili svojou návštevou

V nadväznosti na pokračovanie bilaterálnej spolupráce v oblasti logistiky s Agentúrou logistiky Armády Českej republiky (ďalej len ,,AČR“) sa 19. júna 2019 v priestoroch veliteľstva brigády uskutočnilo bilaterálne rokovanie príslušníkov AČR a Veliteľstva brigády bojového zabezpečenia. Vzhľadom na fakt, že AČR pripravuje nové štruktúry logistických jednotiek, prejavila záujem o predstavenie štruktúry brigády bojového zabezpečenia.

Rokovania sa zúčastnili plukovník Pavel Salamon (AČR), podplukovník Michal Vorschneider (AČR), veliteľka brigády plukovníčka Zuzana Kraushuberová, zástupca veliteľa brigády plukovník Róbert Kecső, náčelníčka štábu podplukovníčka Elena Hrabáková, náčelník oddelenia operačného plánovania major Ľubomír Petrík, náčelník oddelenia materiálového manažmentu major Peter Bednárik a veliaci poddôstojník brigády štábny nadrotmajster Milan Pavlík.

Cieľom bilaterálneho rokovania bola výmena skúseností logistických jednotiek AČR a Ozbrojených síl Slovenskej republiky ako aj predstavenie krátkej histórie brigády, ďalej štruktúry, hlavných funkcionárov, rozhodujúcich úloh a spôsobilostí jednotlivých priamo podriadených útvarov Brigády bojového zabezpečenia Trenčín.


AČR

Autor: Sekretariát , Foto: rtm. Janošťák - Dátum: 19.06.2019
Čítanosť: 4229
Verzia pre tlač

Skočiť na menu