Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

POTRAVINOVÁ POMOC V HLOHOVCI


POTRAVINOVÁ POMOC V HLOHOVCI

Mesto Hlohovec sa v uplynulých mesiacoch dobrovoľne zapojilo do projektu „ Potravinová pomoc“, ktorú pre náš región organizovala nezisková organizácia Služby Božieho milosrdenstva Lackov. Dodávky potravín zabezpečovala koordinátorka uvedenej neziskovej organizácie, p. Bc. Alena Hrabinská.
Mestu Hlohovec bola potravinová pomoc dodaná pre 1 324 občanov. Jedna dávka potrav. pomoci pozostávala z 20 kg hladkej múky a 20 kg cestovín, teda spolu bolo zložených 49 360 kg potravín, ktoré si občania mohli prevziať v Športovej hale na Zábraní , ktorej priestory poskytla firma Maynet, s.r.o. a v m.č. Šulekovo boli zložené v garáži farského úradu.
Celá akcia bola dobrovoľná a preto na jej realizáciu bolo potrebné zabezpečiť – na každý termín výdaja - vysokozdvižný vozík, paletové vozíky a veľa párov ochotných rúk, ktoré sa neboja práce. Dodávka potravín bola zrealizovaná v troch termínoch: 19. augusta, 24. augusta a 21. septembra v Športovej hale v Hlohovci a v m.č. Šulekovo si potraviny mohli občania prevziať 20. septembra a 22. septembra 2011.
Dobrovoľníkom, ktorí podali pomocné ruky a prišli pomôcť, množstvo uvedených kilogramov potravín prešlo rukami minimálne 2 krát.

Primátor mesta Hlohovec Peter Dvoran si veľmi váži pomoc, ktorá bola dobrovoľne poskytnutá pre občanov nášho mesta a preto úprimne ďakuje všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k pokojnému a úspešnému priebehu akcie. Najmä:

- OZ ESTHER a Apoštolskej cirkvi, pod vedením pastora Apoštolskej cirkvi na
  Slovensku, p. Tomáša Bareka,
- firme Maynet, s.r.o., p. Mariánovi Bobákovi, p. Bc. Jánovi Špankovi,
- p. pplk. Ing. Adriánovi Melegovi, veliteľovi Multifunkčného práporu VÚ 4444
  v Hlohovci,
- p. Stanislavovi Kunákovi, riaditeľovi resocializačného strediska Teen Challenge
  v Seredi a všetkým zúčastneným klientom,
- p. Mgr. Kataríne Turzovej, riad. Obchodnej akadémie a všetkým zúčastneným
  študentom Obchodnej akadémie v Hlohovci,
- p. Ladislavovi Šerešovi, Kovovýroba a obchod, s.r.o,
- p. Mgr. Tiborovi Slobodovi, rím. kat. správcovi farnosti v m.č. Šulekovo,
- CWS Slovensko, s.r.o., Hlohovec,
- OZ Pokoj a dobro,Hlohovec,
- Vodárenským a technickým službám s.r.o., Hlohovec,

- Georgia-Pacific Slovakia, s.r.o.,
- zamestnancom mesta Hlohovec za spracovanie administratívnej agendy a koordináciu
  výdaja potravinovej pomoci.

Poďakovanie patrí:

Tomášovi a Fione Barekovcom, Bibiane a Ľubošovi Trubačovcom, Mariánovi Jáchymovi, Martinovi Medveďovi z Evanjelickej cirkvi, Jurajovi Potankovi, Michalovi Bodišovi. Ing. Lívii Černušákovej, Božene a Eduardovi Brekovcom za zabezpečenie občerstvenia.
Pri najväčších horúčavách zbor Apoštolskej cirkvi poskytol i finančné prostriedky na zakúpenie minerálnej vody pre občanov, ktorí čakali na potravinovú pomoc.

Poďakovanie patrí i všetkým profesionálnym vojakom Multifunkčného práporu VÚ 4444, ktorí okrem pomocných rúk pomohli i technikou:

rtn. Mariánovi Gudzanovi, rtn. Tomášovi Holecovi, rtn. Jozefovi Kamenčíkovi, rtn. Róbertovi Mihulcovi, čat. Ľubomírovi Mažeríkovi, des. Andrejovi Hudecovi, slob. Pavlovi Srncovi, slob. Michalovi Žuffovi, slob. Filipovi Kudlíkovi, slob. Martinovi Mochnackému, slob. Jane Tulcovej, voj. Jozefovi Grešíkovi, voj.Tomášovi Malatinskému, voj. Lukášovi Hulkovi, des. Michalovi Ľuptákovi, voj. Rudolfovi Jurčákovi, Michalovi Rochovskému, slob. Františkovi Legezovi, voj. Andrejovi Vacurovi.


POTRAVINOVÁ POMOC V HLOHOVCIPOTRAVINOVÁ POMOC V HLOHOVCIPOTRAVINOVÁ POMOC V HLOHOVCIPOTRAVINOVÁ POMOC V HLOHOVCI

Autor: www.hlohovec.sk , Foto: www.hlohovec.sk - Dátum: 06.10.2011
Čítanosť: 18537
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share