Preskocit navigáciu

Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018


Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018

V priestoroch veliteľstva brigády bojového zabezpečenia Trenčín sa dňa 7. novembra 2018 uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníkov za rok 2018. Na úvod privítal kandidátov a komisiu zástupca veliteľa brigády plukovník Róbert Kecső ktorý zdôraznil dôležitosť a motivačný prvok výberu najlepších vojakov.
Komisia zložená z veliacich poddôstojníkov podriadených práporov a roty podpory velenia pod vedením veliaceho poddôstojníka brigády štábneho nadrotmajstra Milana Pavlíka mala zložitú a zodpovednú úlohu vybrať toho najlepšieho, nakoľko úroveň všetkých nominovaných bola na vysokej úrovni. V súlade s Nariadením náčelníka generálneho štábu Ozbrojených síl SR pre výber vojaka mužstva a poddôstojníka roka komisia objektívne zhodnotila, posúdila všetky kritériá a rozhodla o víťazoch v oboch kategóriách.
Najlepším vojakom brigády v kategórii mužstvo sa stal desiatnik Martin Snopko, príslušník práporu logistiky Hlohovec a najlepším poddôstojníkom roka sa stal rotmajster Juraj Kolesár, príslušník práporu logistiky Topoľčany.
Obaja vybraní príslušníci budú brigádu reprezentovať dňa 22. novembra 2018 v Martine vo výbere najlepších vojakov výcvikového roka 2018 v Pozemných silách.
,,Táto súťaž je novodobou tradíciou zboru mužstva a poddôstojníkov v OS SR, a preto si vážim všetkých Vás, ktorí ste boli nominovaní a snažíte sa uspieť v konkurencii ostatných príslušníkov brigády“, povedal na záver veliaci poddôstojník brigády štábny nadrotmajster Pavlík.
Zástupca veliteľa brigády plukovník Róbert Kecső zablahoželal víťazom v oboch kategóriách a vyjadril presvedčenie, že budú vzorne reprezentovať brigádu v ďalšom kole súťaže, ktoré ich onedlho čaká v Martine za výber z celých Pozemných síl.


Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018Brigáda bojového zabezpečenia pozná svojich najlepších za rok 2018-1

Autor: štnrtm. Mgr. Milan Pavlík , Foto: rtm. Janošťák - Dátum: 07.11.2018
Čítanosť: 3906
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share