Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Výcvik v preprave po železnici


Výcvik v preprave po železnici
V dňoch 6.-7. marca 2018 v súlade s plánom prípravy prCSS vo výcvikovom roku 2018 bol vykonaný výcvik v preprave po železnicipre príslušníkov práporu.
 
Praktickému výcviku predchádzala teoretická príprava, v rámci ktorej boli vysvetlené základné pojmy a činnosti pri preprave vojsk po železnici, nakládka a vykládka, upevňovanie techniky.
 
V priestore železničnej stanice Šarišské Lúky boli na pracoviskách prakticky precvičené oblasti zabezpečeniaochrany a obrany síl a prostriedkov na železničnej stanici, povinnosti funkcionárov vojenského prevozu a celodennej zmeny vojenského prevozu, preberanie a odovzdávanie železničných vozňov, upevňovanie techniky. Počas výcviku bola postavená univerzálna nakladacia oceľová rampa UNOR, ktorá bola využitá na praktický výcvik vodičov a veliteľov vozidiel pri pohybe techniky na železničných vozňoch.
 
Ciele výcviku boli splnené a preto hodnotitelia z Národného centra vojenskej dopravy v Bratislave, poručíčka Radka Basárová a rotmajster Libor Barančík, vyhodnotili výcvik s výsledkom výborne.
 
 Ďakujeme všetkým zainteresovaným v príprave a realizácii výcviku, náčelníkovi logistiky prCSS kapitánovi Matúšovi Hiščárovi, nadporučíkovi Miroslavovi Gotthardtovi a príslušníkom tímu riadenia presunov prCSS ako aj zamestnancom železničnej stanice Šarišské Lúky

Výcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železnici

Autor: npor. Martin Zajak , Foto: slob. Vladimír Sciranka - Dátum: 16.03.2018
Čítanosť: 3404
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share