Preskocit navigáciu

Plánovacie dokumenty na rok 2015 sú schválené


Plánovacie dokumenty na rok 2015 sú schválené

Dnes veliteľ brigády plukovník Jozef Ševčík schválil plánovaciu dokumentáciu podriadených práporov brigády bojového zabezpečenia. Svojim podpisom tak vyjadril súhlas s rozpracovaním jednotlivých úloh, ktoré bude každý z práporov plniť v budúcom výcvikovom roku.
Plán prípravy útvaru a Výcvikové nariadenie sú východiskovými dokumentami pre naše výkonné zložky – prápory. Jednotlivý velitelia práporov sú hlavnými manažérmi pri plánovaní výcviku svojej jednotky, teda pri plánovaní úloh výcvikového roka 2015 brali do úvahy všetky faktory, ktoré môžu navzájom ovplyvňovať plnenie prioritných úloh postavený pred konkrétny prápor.
V budúcom roku je cieľom veliteľa brigády plukovníka Ševčíka a rovnako aj veliteľov práporov zamerať sa na výcvik jednotiek deklarovaných do národných cieľov a medzinárodného krízového manažmentu a v neposlednom rade aj na zvyšovanie bojaschopnosti techniky vlastnými silami – teda zefektívnenie logistiky.
Flexibilita a plánovanie nám rúka v ruke prinášajú efektivitu výsledkov. Plánovať znamená vidieť smer kadiaľ ísť za svojím cieľom, ale je dôležite vedieť aj kedy flexibilne zmeniť smer vo víre každodenne meniacich sa podmienok. Súlad oboch je zárukou efektívneho výsledku.



Autor: kpt. Téglašiová Ve bbz - Dátum: 18.12.2014
Čítanosť: 5878
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share